Published On: lun, Feb 2nd, 2015

Tudose despre “majoritatea lui Nazare”: Pretul platit de vechiul PNL pentru agatarea de putere. Nazare a vrut opozitie, a avut mai multa demnitate

Share This
Tags

Mihai-TudoseDeputatul Mihai Tudose, presedintele PSD, a declarat pentru Infobraila, in urma obtinerii de catre democrat-liberali a majoritatii in forul de conducere al marelui PNL, ca vechii liberali au platit astfel pretul pentru "agatarea de putere", amintind de fostul vicepresedinte CJ Ovidiu Nechita si de viceprimarul Alexandru Danaila.

"Faptul ca Nazare a obtinut pentru PDL majoritatea in noul PNL este pretul platit de vechii liberali pentru agatarea de putere, pentru incapatanarea lui Boboc si a lui Varga de a se agata cu toata forta de putere, incepand cu Nechita si ajungand la viceprimarul Danaila. Cei de la Bucuresti au realizat ca nu le putea da majoritatea unora care ar face orice pentru a ramane la putere", a precizat social-democratul.

Tudose spune ca deputatul Alexandru Nazare "a vrut opozitie", "iar liderii vechiului PNL nu stiau cum sa mai explice ca desi stau alaturi de PSD la guvernarea locala, ei nu sunt la putere": "Nazare a avut mai multa demnitate, iar asta a contat in final".

Reamintim faptul ca, vineri, Infobraila a publicat in exclusivitate informatia conform careia, la Braila, majoritatea in Comitetul Executiv Judetean al noului PNL va apartine fostilor democrat-liberali. Astfel, la Braila, din cei 25 de membrii ai Comitetului Judetean Executiv 13 provin din fostul PDL.

Comentarii

comentariu

About the Author