Published On: mie, Feb 4th, 2015

Spectacole de referinta, in weekend la TMF

Share This
Tags

Lonce si LenaTeatrul Maria Filotti prezinta sambata 7 februarie, de la orele 18.00, ultima reprezentatie a comediei de succes, “Mai canta odata, Sam!” de Woody Allen, regia Bogdan Dragulescu. Din distributie fac parte actori consacrati si apreciati de publicul brailean: Valentin Terente, Catalina Nedelea, Marcel Turcoianu, Mihaela.Costica Burlacu, Liliana Ghita, Emilia Mocanu, Flori Popa, Cornel Cristei.

TMF invita brailenii la o reintalnire cu Woody Allen, omul cu nume de ciocanitoare, unul dintre cei mai prolifici regizori americani, autor a peste 40 de filme si  a peste 40 de piese de teatru.

Duminica 8 februarie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului, brailenii pot viziona unul dintre spectacolele de referinta de la TMF,Leonce si Lena de Georg Buchner, regizat de Vlad Cristache, unul dintre cei mai activi si apreciati regizori din generatia foarte tanara.

Un decor poetic, o lume a fanteziei cromatice insotita de interpretarea inspirata a lui Ionut Visan, Corina Bors, Constantin Cojocaru, Ramona Ginga, Narcisa Novac, Valentin Terente   alaturi de Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Stefan, Costica Burlacu. Coloana muzicala a spectacolului, una inspirata, originala este interpretata live, la pian, de compozitorul Cornel Cristei.

Leonce si Lena de Georg Büchner, un text care isi pastreaza actualitatea si modernitatea, la mai bine de un secol de la aparitia sa, un spectacol despre posibilitatea  de a evada din lumea banala si mizera in care traim fie si intr-o fantezie, o poveste despre dorinta si  bucuria de a iubi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-