Published On: vin, Feb 13th, 2015

Senatorul Rotaru (PSD) nu vrea imunitate parlamentara: “Am votat pentru ridicarea imunitatii in cazul Vosganian”

Share This
Tags

Rotaru PSDSenatorul Ion Rotaru (PSD), secretarul Senatului, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca a votat pentru ridicarea imunitatii in cazul liberalului Varujan Vosganian, apreciind ca "nu este nevoie de imunitate parlamentara decat pentru declaratiile politice".

"Daca ma intrebati pe mine nu ar fi nevoie de niciun fel de imunitate si nu ar trebui sa existe imunitate parlamentara decat pentru declaratiile politice. In rest, imunitatea sa nu aiba niciun fel de incidenta privind eventualele fapte de coruptie, ilegalitati sau chestiuni penale pe care le savarseste un parlamentar. Imi e greu sa exprim motivatia celor care au votat. Daca ma intrebati pe mine, desi votul a fost secret, eu am votat pentru ridicarea imunitatii. Nu pot sa fac dovada si nu vreau sa fac un titlu de glorie", a precizat Rotaru.

Reamintim faptul ca, joi, 12 februarie, Senatul a respins solicitarea DIICOT de incepere a urmaririi penale pentru senatorul liberal Varujan Vosganian, doar 56 de senatori votand pentru solicitarea procurorilor, in timp ce 71 au votat impotriva.

Comentarii

comentariu

About the Author