Published On: mie, Feb 4th, 2015

Revista Charlie Hebdo a castigat de 20 de ori mai multi abonati dupa atentatele din 7 ianuarie

Share This
Tags

revistaRevista satirica franceza Charlie Hebdo a depasit pragul de 200.000 de abonati, fata de 10.000 cati erau inainte de atentatul din 7 ianuarie, care i-a decimat redactia, a anuntat marti, 3 februarie un manager al publicatiei, conform Mediafax.

Peste 200.000 de persoane au platit 70 de euro pentru a-si face un abonament la saptamanalul satiric Charlie Hebdo. Astfel, numai din abonamente, Charlie Hebdo a incasat 14 milioane de euro.

"Incasarile publicatiei din vanzari si abonamente vor fi destinate integral sustinerii acesteia, indiferent de suma obtinuta. Nu se vor acorda dividende pentru actionari, iar donatiile obtinuten cuantum de 2,37 milioane de euro vor fi oferite integral urmasilor victimelor", a precizat managerul publicatiei.

Cumuland vanzarile, abonamentele, donatiile si ajutorul public, Charlie Hebdo ar putea strange aproape 30 de milioane de euro, o suma importanta tinand cont de faptul ca revista se confrunta cu dificultati financiare inainte de atentat.

Atentatul impotriva revistei Charlie Hebdo a avut loc la Paris, la 7 ianuarie 2015, in jurul orei locale 11:30. Procurorii parizieni au confirmat ca 12 oameni au fost ucisi, 10 jurnalisti si 2 politisti si 11 raniti in atacul asupra sediului saptamanalului satiric. Doi atacatori mascati si inarmati au luat cu asalt birourile editoriale si au inceput sa traga cu arme automate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-