Published On: mar, Feb 3rd, 2015

Protectia Mediului Braila: “Am pierdut buletinele de analiza a calitatii aerului, pe luna ianuarie, odata cu reconstructia site-ului”

Share This
Tags

sediuAstazi, brailenii care au accesat site-ul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila, in incercarea de a afla informatii despre calitatea aerului, nu au putut gasi niciun buletin de analiza pentru anul in curs.

Contactat telefonic, Dumitru Vija, consilier in cadrul biroului Relatii cu Publicul al Agentiei, ne-a spus ca site-ul institutiei se afla "de ceva vreme" in constructie, iar buletinele de analiza a calitatii aerului nu sunt afisate online pentru ca s-au pierdut odata cu reconstructia site-ului. Singurele informatii actualizate sunt, conform declaratiei sursei citate, ultimele buletine de analiza din anul 2014, care nu se regasesc inca pe site, ci doar in documente.

In incercarea de a afla mai multe detalii despre situatia prezentata, redactorii Infobraila au contactat un reprezentant al Biroului de Presa al Ministerului Mediului. Mihai Dragan, consilier in cadrul Biroului, nu a dorit sa faca niciun comentariu legat de acest subiect, indrumandu-ne catre Agentia pentru Protectia Mediului Bucuresti.

La Agentia pentru Protectia Mediului Bucuresti, responsabilul pentru Relatia cu Publcul a precizat ca va intreprinde demersuri pentru a afla ce s-a intamplat cu buletinele informative privind calitatea aerului, adaugand ca, desi brailenii nu pot afla de pe site-ul APM Braila detalii despre calitatea aerului, in "cazuri majore de risc" informatiile vor fi transmise si mediatizate prin intermediul presei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-