Published On: mie, Feb 18th, 2015

PRIETENIE pana la un telefon. Ce a patit un brailean care s-a dus cu un prieten sa-si cumpere un telefon mobil

Share This
Tags

telefon copyDoi tineri din comuna Unirea au venit la un hipermarket din municipiu de unde unul dintre ei si-a achizitionat un telefon insa, odata ce s-au intors acasa proprietarul a ramas fara mobil, acesta fiind furat chiar de catre prietenul sau.

Ieri seara, in jurul orelor 22.00,  politistii din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila au fost sesizati, prin apel 112, de catre P.Stelian in varsta de 28 de ani, din satul Valea Canepii, comuna Unirea, despre faptul ca, in aceeasi seara, in jurul orei 21.00, consateanul M.Florin in varsta de 21 de ani, i-a sustras un telefon mobil.

Din cercetarile desfasurate de politisti a reiesit ca ambii localnici s-au deplasat la un hipermarket din municipiul Braila, de unde reclamantul a achizitionat un telefon mobil. La revenirea in localitatea de domiciliu, tanarul de 21 de ani i-ar fi cerut celuilalt telefonul mobil, pentru a se uita la el, insa, cand acesta i l-a cerut inapoi, a refuzat sa i-l restituie.

Politistii au recuperat telefonul de la cel reclamat, caruia i-au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de abuz de incredere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-