Published On: vin, Feb 6th, 2015

Potec, liderul tinerilor din fostul PDL, catre colegii din vechiul PNL: Noi n-am jucat la 2,3 capete! Poate v-ar trebui si putina demnitate!

Share This
Tags

potecAlexandru Potec, liderul tinerilor din fostul PDL, a lansat un atac extrem de dur la adresa primarului comunei Mircea Voda, liberalul Alexandru Mosescu, reprimit, la inceputul acestui an, in partid, dupa ce, in timpul "Ordonantei 55", s-a declarat independent pentru a-l sustine pe in campania pentru prezidentiale pe Victor Ponta.

Primarul Mosescu sustine ca, desi se declarase independent, a facut campanie pentru Klaus Iohannis, acuzandu-i pe democrat-liberalii din comuna ca au sustinut-o pe Udrea.

De asemenea, Potec a facut referire si la colegii de partid care provin din vechiul PNL, afirmand ca democrat-liberalii nu au jucat la 2, 3, 15 capete: "Noi n-am jucat la 2,3,15 capete, cu atat mai mult n-am sustinut-o pe Elena Udrea la prezidentiale. Vreti functii, dar inainte de asta poate v-ar trebui si putina demnitate! Noi chiar ne-am dorit ca USL sa nu mai traiasca!"

"Primarul de la Mircea Voda ori sufera de amnezie, ori tupeul afisat e fara margini. Cand oportunismul inlocuieste ratiunea, e simplu sa arunci cu vorbe in stanga si-n deapta. Primarul de la Mircea Voda ori sufera de amnezie, ori tupeul afisat e fara margini. Cand oportunismul inlocuieste ratiunea, e simplu sa arunci cu vorbe in stanga si.n deapta. Don' primar incercand sa fie printre primii in barca puterii (in mintea lui psd) si a luat jucariile si le a asezat in curtea psd ului si acum, cand planurile i-au fost stricate, spune ca l-a sustinut pe Iohannis. La cati viteji se arata dupa razboi si cati spun ca au muncit in campanie pt el si cati l-au votat, Iohannis trebuia sa castige cu 150% .Tradarea nu e cunoscuta de cei din pdl, care n-au asteptat ultima suta de metri ca sa se alinieze, iar sprijinul nostru si dedicatia a fost 100%", a scris Alexandru Potec pe un site de socializare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-