Published On: mie, Feb 11th, 2015

Plecat la munca in Italia, un brailean este de negasit de mai bine de 5 luni

Share This
Tags

disparut POPLAHOV CHIRIL-Un barbat de 45 de ani, care a plecat la munca in Italia este cautat de politisti dupa ce familia sa l-a dat disparut. Rudele nu au mai putut lua legatura cu acesta, din luna septembrie.

Marti, 10 februarie, la ora 10.50, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila s-a prezentat un brailean, in varsta de 56 de ani, care a sesizat  disparitia cumnatului sau, Poplahov Chirila in varsta de 45 de ani, de pe teritoriul Italiei, in cursul lunii septembrie 2014.

Din primele verificari, politistii au stabilit ca barbatul a plecat la munca in Italia, in luna mai 2014, si a pastrat legatura telefonic cu familia pana in luna septembrie 2014, cand a intrerupt orice contact cu aceasta.

Ca semnalmente, barbatul are o inaltime de 180 cm, corpolenta slaba, par alb, tuns foarte scurt, ochi caprui, poarta ochelari de vedere, iar ca semn particular prezinta dantura incompleta.

Pentru cel in cauza a fost solicitata urmarirea la nivel national si in spatiul Schengen, in vederea depistarii si clarificarii situatiei.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-