Published On: vin, Feb 13th, 2015

Perchezitii la Braila: Zeci de pocnitori si pachete de tigari au fost gasite in casa unui brailean

Share This
Tags

petarde-confiscateJoi 12 februarie, politisti din cadrul Sectiei 4 de Politie Rurala Ianca, impreuna cu ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila-Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice au desfasurat in baza mandatelor de perchezitie emise de catre Judecatoria Faurei, patru perchezitii domiciliare si trei controale la societati comerciale de pe raza comunei Bordei Verde.

In urma perchezitiei efectuate la domiciliul unei persoane din comuna Bordei Verde, au fost identificate si confiscate 33 tuburi de pocnitori si 73 de cutii cu petarde. Articolele pirotehnice apartineau ginerelui proprietarului, in varsta de 31 de ani, domiciliat in municipiul Braila, care s-a ales cu dosar penal, conform Legii 126/1995, privind regimul materiilor explozive.

Tot in aceasi zi, politistii au efectuat controale si in satul Constantin Gabrielescu la doua puncte de lucru tip magazin alimentar. In urma verificarilor s-a constatat ca administratorul societatii nu detinea documente de provenienta pentru 51 de pachete cu tigari si 33 bucati de paine alba.

Politistii au ridicat produsele in vederea confiscarii si au aplicat amenzi contraventionale, conform prevederilor Legii 12/1990.

Comentarii

comentariu

About the Author

-