Published On: joi, Feb 26th, 2015

Pasiunea de o viata i-a adus sfarsitul: Agentul de politie Fatu Vasilica, mort in timpul unui meci de fotbal / Politistii braileni sunt in doliu

Share This
Tags

fatu vasilicaIn urma cu 15 ani, Fatu Vasilica ii ridica in picioare pe suporterii echipelor Petrolul Ianca si Dacia Unirea, dribland si lovind mingea ca nimeni altul. Astazi, toti politistii braileni stau in picioare langa trupul neinsufletit al colegului lor, care, desi alesese sa fie un om al legii, si nu al fotbalului, a murit in timpul unei competitii sportive organizate de Inspectoratul de Politie al Judetului Braila, in cadrul evenimentelor dedicate Zilei Politiei Romane.

fatu vasilica 2Fatu, agent de politie in cadrul IPJ, in varsta de 43 de ani, s-a stins chiar inainte de fluierul final, dupa ce a iesit de pe teren, acuzand dureri in zona inimii. Asezat pe o banca si tinand mana la piept, barbatul a atras imediat atentia colegilor, care au alertat  asistentul medical prezent la competitie. 

O ambulanta a ajuns in doar cateva minute la Liceul Sportiv, de unde l-a preluat, in stare critica, pe politist, transportandu-l la Spitalul Judetean de Urgenta. In Unitatea de Primiri Urgente, Fatu Vasilica a pierdut meciul cu viata, manevrele de resusictare efectuate de cadrele medicale fiind in zadar.

Braileanul era casatorit si avea un baiat de 14 ani.

Pana in acest moment, conducerea Politiei nu a decis daca competitia sportiva a IPJ, in timpul careia Fatu s-a stins, va continua.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-