Published On: lun, Feb 23rd, 2015

OSCAR 2015: “Birdman” desemnat CEL MAI BUN FILM. Alejandro Iñárritu, CEL MAI BUN REGIZOR, tot pentru filmul “Birdman”

Share This
Tags

birdman1_oscarPremiul Oscar pentru cel mai bun film a fost primit de "Birdman", de Alejandro Gonzalez Iñárritu, la cea de-a 87-a gala de decernare a acestor distincţii, evenimentul desfasurandu-se in Los Angeles. Filmul a avut noua nominalizari si a mai fost premiat pentru "cea mai buna imagine", "cel mai bun scenariu original" si "cea mai buna regie", conform MEDIAFAX.

Anul acesta, filmele "American Sniper", de Clint Eastwood, "Boyhood", de Richard Linklater, "The Grand Budapest Hotel", de Wes Anderson, "The Imitation Game", de Morten Tyldum, "Selma", de Ava DuVernay, "The Theory of Everything", de James Marsh, "Whiplash", de Damien Chazelle, au fost nominalizate la aceeasi categorie.

Filmul “Birdman” in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu prezinta portretul unui fost star al filmelor cu super-eroi, rol interpretat de Michael Keaton, care si-a propus sa revina în actualitate si sa inregistreze un nou succes cu ajutorul unei piese pe Broadway. In film mai apar Edward Norton, Emma Stone, Naomi Watts si Zach Galifianakis.

Comentarii

comentariu

About the Author

-