Published On: joi, Feb 19th, 2015

Omul lui Bunea Stancu, Ionel Avram, vrea sa puna mana si pe handbal

Share This
Tags

Avram 2Desi a fost declarat de catre Curtea Suprema ca fiind in confict de interese in dosarul "Sportul", in urma acestei decizii fiind si revocat de la presedintia CJ, Gheorghe Bunea Stancu este inca PRESEDINTE al HC Dunarea.

Miercuri, 18 februarie a avut loc Adunarea Generala a clubului HC Dunarea Braila insa din lipsa de cvorum, alegerea unui noi presedinte a fost amanata.

Ionel Avram, mana dreapta a lui Gheorghe Bunea Stancu, fost director de la SC Concivia SA si recent ales director al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "ECO Dunarea Braila", se comporta ca si cum ar fi deja sef peste handbalul brailean.

PSD-istul a povestit in mai multe cercuri faptul ca alegerile la handbal sunt deja "aranjate" si ca el va conduce echipa fanion a orasului.

Consilierul judetean incearca sa puna astfel presiune pe membrii Consiliului Director, handbalul urmand sa fie condus tot de Gheorghe Bunea Stancu, prin intermediul acestuia.

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Braila, PSD-istul Ionel Avram, cel care a indeplinit atributiile presedintelui institutiei, si-a dat demisia, in septembrie 2014, din functia de director economic al SC Concivia SA, firma controlata de Gheorghe Bunea Stancu prin intermediul unei alte societati comerciale, respectiv Bursagrirom.

Gheorghe Bunea Stancu a spus de mai multe ori faptul ca atunci cand el va lasa clubul se va alege praful de handbalul brailean. Se pare ca lucrurile asa stau avand in vedere faptul ca nu sunt mari schimbari la echipa, iar mingea inca sare in Polivalenta dupa placul lui Stancu.

In urma verdictului final din dosarul "Sportul", Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit faptul ca Bunea Stancu este vinovat de incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese. Decizia Curtii Supreme arunca cele doua cluburi fanion ale sportului brailean, HC Dunarea si CF Braila, intr-o framantare fara precedent.

Firmele Concivia si Hercules, controlate de Bunea Stancu prin intermediul unei alte societati comerciale, sunt bune de plata, fiind nevoite sa restituie Consiliului Judetean suma de 1,5 milioane de euro. Concivia si Hercules erau actionarii majoritari ai celor doua cluburi sportive.

Conform site-ului echipei de handbal din conducerea clubului fac parte si astazi Gheorghe Bunea Stancu – Presedinte, Mija Florin – Vicepresedinte, Gheorghe Stefan – Director Executiv, Bunea Liliana – Economist si Alexandru Viorel – Director Tehnic.

Comentarii

comentariu

About the Author

-