Published On: joi, Feb 12th, 2015

O fata de 15 ani din Bertestii de Jos a plecat cu iubitul in Germania. Parintii au anuntat Politia dupa 4 luni

Share This
Tags

Mirea Gabriela-GicutaO tanara din Braila care a fugit de acasa, de mai bine de patru luni, este cautata de politisti. Minora a plecat in mod voluntar de acasa, impreuna cu prietenul ei, cei doi urmand sa plece in Germania.

Politistii Biroului Urmariri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au solicitat punerea in urmarire la nivel national si in spatiul Schengen a minorei Mirea Gabriela-Gicuta, de 15 ani, domiciliata in comuna braileana Bertestii de Jos.

Luni, 9 februarie, mama acesteia a sesizat la politie faptul ca, in luna octombrie 2014, fata a plecat in mod voluntar de la domiciliu in Germania impreuna cu prietenul ei, in varsta de 19 ani, tot din localitatea Bertestii de Jos, si de atunci nu mai stie nimic despre ea.

Ca semnalmente, fata avea o inaltime de 1,60-1,65 metri, constitutie slaba, fata ovala, ochi caprui, par negru si lung pana la sold, fara alte semne particulare.     

Cine poate da informatii despre aceasta este rugat sa anunte la cea mai apropiata unitate sau subunitate de politie sau la numarul pentru urgente 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

-