Published On: lun, Feb 2nd, 2015

Noul prefect al judetului Braila a depus juramantul. Nicu Olteanu: Voi fi un prefect corect, echidistant si obiectiv. Voi promova dialogul

Share This
Tags

Nicu Olteanu PrefectNoul prefect al judetului Braila, Lucian Nicu Olteanu, a depus, luni, juramantul in Sala Mare a Prefecturii, in prezenta chestorului sef de politie Florea Oprea, subsecretar de stat in cadrul Ministerului de Interne. Olteanu, fost inspector de munca in cadrul ITM Braila, a fost numit prefect in sedinta de Guvern din data de 28 ianuarie, in locul Vasilicai Vilcu.

La eveniment au fost prezenti primarul Aurel Simionescu, presedintele interimar al CJ Viorel Mortu, consilieri locali, consilieri judeteni, dar si numerosi sefi ai institutiilor deconcentrate.

"In exercitarea functiei voi fi un prefect corect, echidistant si obiectiv in ceea ce priveste respectarea legii. Vin in aceasta functie dupa o cariera de aproape 15 ani ca inspector de munca in cadrul ITM. Am convingerea ca experienta mea o va completa pe cea a colegilor mei. Impreuna cu colegii din Institutia Prefectului, cu sefii institutiilor deconcentrate, cu alesii locali, am increderea ca vom adopta cele mai bune masuri referitoare la administrarea si gestionarea problemelor judetului nostru. Voi promova un dialog permanent si constructiv cu autoritatile publice locale", a declarat Olteanu dupa ce a depus juramantul.

De profesie jurist, Lucian Nicu Olteanu, viitorul prefect, are 40 de ani si a fost inspector de munca, fiind angajat al ITM de mai bine de 15 ani. Olteanu este casatorit si are doi copii. Conform declaratiei de avere, postata pe site-ul ITM, Olteanu a obtinut in anul 2013, venituri salariale de 27.876 RON.

Comentarii

comentariu

About the Author

-