Published On: lun, Feb 2nd, 2015

Nazare, dupa ce a obtinut majoritatea: Apel la toti liderii PNL, nu numai la Boboc. Luciditate si responsabilitate

Share This
Tags

Nazare zambindDeputatul Alexandru Nazare, co-presedinte PNL, a transmis prin intermediul unui comunicat de presa, dupa ce, la Bucuresti, s-a decis ca majoritatea in Comitetul Judetean Executiv al filialei va apartine fostului PDL, un mesaj "tuturor liderilor PNL, nu numai co-presedintelui Catalin Boboc", in care face apel la luciditatea si responsabilitatea acestora pentru ca fuziunea "sa se dovedeasca un real succes politic".

"Victoria dreptei la Braila nu va sta in prevalarea unuia sau altuia dintre cele doua partide, fie el PDL sau PNL, ci in contopirea autentica a fortelor, ideilor si solutiilor celor doua. Am incredere in experienta politica, luciditatea si responsabilitatea tuturor liderilor PNL Braila, nu numai a co-presedintelui Catalin Boboc, ca vor face tot ce le sta in putinta pentru ca fuziunea la Braila sa se dovedeasca un real succes politic", a precizat Nazare.

Totodata, liderul liberalilor le-a multumit "din suflet" tuturor membilor vechiului PDL, primarilor, consilierilor judeteni si locali, "care prin dedicatie, loialitate si pricepere au contribuit la obtinerea rezultatelor electorale ce au condus la dobandirea unui rol important al fostului PDL in cadrul marelui PNL".

Termenul de infiintare a noilor Comitete Judetene Executive este 28 februarie. Comitetul PNL Braila va avea 25 de membri, 13 provenind din fostul PDL, iar 12 din vechiul PNL.

Comentarii

comentariu

About the Author