Published On: sâm, Feb 7th, 2015

Moldovan si Farcau au adus 3 puncte Brailei. HC Dunarea – SCM Craiova 26-25 (14-14)

Share This
Tags

HC Dunarea - Ada MoldovanDunarea Braila si-a luat revansa in fata Craiovei cu toate ca a fost condusa timp de 50 de minute.

Elevele Alexandrinei Soare au avut cel mai slab meci, in tur, la Craiova, acolo unde au reusit o contraperformanta istorica, aceea de a inscrie doar 3 goluri intr-o repriza, iar astazi brailencele si-au luat revansa.

Cu toate ca au fost conduse pe tot parcursul meciului, Ada Moldovan si Ramona Farcau au tras echipa dupa ele si in cele din urma Braila s-a impus in fata Craiovei la un gol.

HC Dunarea - CraiovaLipsa unul coordonator cu experienta s-a vazut in meciul de sambata, Alina Horjea fiind suspendata o etapa dupa partida de la Cluj. Fara solutii la 9 m, acolo unde nu s-a regasit nici Perianu si nici Ganichkina, Ada Moldovan a luat meciul pe cont propriu si experienta ei s-a vazut, fiind marcatoarea a nu mai putin de 9 goluri.

Daca Ada a condus meciul la 9 metri, la 6 m HC Dunarea nu a avut nici in aceasta partida un pivot, Irimia si Safta fiind practic inexistente. Ramona Farcau si-a aratat clasa si in in acest meci si a scos 7m atunci cand echipa a avut nevoie si a marcat de asemenea 9 goluri.

HC Dunarea - BebeLa pauza tabela arata egalitate iar dupa reluarea jocului tot Craiova a dictate ritmul partidei. Din minutul 50 lucrurile s-au schimbat iar HC Dunarea a intrat la conducere, 23-22. Cu toate ca au avut si 4 goluri avans brailencele au castigat in cele din urma cu un singur gol oltencele marcand in ultima secunda.

Cu aceasta victorie HC Dunarea acumuleaza 30 de puncte si ramane pe locul 6 in clsament in timp ce Craiova cade pe locul 5 cu un total de 33 de puncte.

Elevele Alexandrinei Soare vor juca in etapa viitoare la Ploiesti, partida urmand sa aiba loc joi, 12 februarie de la orele 16.45.

Comentarii

comentariu

About the Author

-