Published On: joi, Feb 12th, 2015

MOARTE invaluita in mister la doi pasi de Mall: Cadavrul unui brailean, dat disparut de sotie, gasit la marginea soselei

Share This
Tags

locul crimei - mallPe data de 10 februarie, la sediul IPJ Braila, in jurul orei 21.00, o braileanca din cartierul Obor a anuntat disparitia sotului, despre care nu mai stia absolut nimic de aproximativ 9 ore. Bajenaru Neculai, in varsta de 56 de ani, a plecat de la domiciliu pentru a face cumparaturi, insa nu s-a mai intors.

Atunci cand sotia l-a sunat, barbatul, care sufera de afectiuni medicale cronice, i-a spus ca se afla pe o strada, intr-o zona pe care nu o cunoaste, dorind sa se intoarca acasa.

Crima MallAstazi, la doar 500 de metri de Promenada Mall, la marginea soselei, langa gardul care delimiteaza Perimetrul 2 al Zonei Libere, un brailean a vazut un cadavru, sunand la 112. Ajunsi la fata locului, politistii de la Investigatii Criminale au identificat trupul neinsufletit. Este vorba chiar despre Bajenaru Neculai, braileanul care a disparut pe data de 10 februarie.

Cadavrul a fost transportat la Medicina Legala pentru a fi efectuata necropsia. 

Oamenii legii incearca sa afle cum a ajuns barbatul din cartierul Obor la marginea orasului, la doi pasi de Mall, dar mai ales in ce conditii a murit.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-