Published On: joi, Feb 26th, 2015

Milionarul roman Costel Comana s-a sinucis in toaleta unui avion. Magnatul se afla in top 300, cu o avere de 32 milioane de euro

Share This
Tags

magnatCetateanul roman gasit mort in varsta de 53 de ani, in toaleta unui avion care zbura din Bogota, Columbia, spre San Jose, Costa Rica, este milionarul roman Costel Comana, informeaza Gandul.info.

Costel Comana detinea, impreuna cu Iorgu Ganea, compania brasoveana Regiotrans. Comana era unul dintre cei mai bogati romani, conform Top 300 Capital, care l-a plasat pe locul 178, cu o avere estimata la 30-32 de milioane de euro.

Iorgu Ganea, precum si compania Regiotrans, sunt urmariti penal de procurorii DNA, intr-un dosar in care sunt implicati si oficiali ai CFR. Firma lui Ganea si Comana ar fi fost favorizata, contra spaga, pentru operarea unor trasee cedate de CFR din cauza nerentabilitatii, astfel incat firma Regiotrans obtinea ilegal subventii. Costel Comana ar fi fost si el cercetat in acest dosar. In dosar au fost arestati Iorgu Ganea, Estrella Stefanescu, sefa serviciului de Urmarire Transporturi din CFR. In dosar mai sunt anchetati directorul Directiei Feroviare din Ministerul Transporturilor, Claudiu Dumitrescu, precum si Costache Nicolau, directorul Regionalei CFR Brasov.

”Potrivit primelor informatii obtinute, cetateanul roman s-ar fi sinucis prin strangulare, in grupul sanitar al avionului. Cetateanul roman se afla la bordul unei aeronave care efectua o cursa intre aeroportul Bogota, Columbia, si aeroportul international Juan Santamaria din San Jose, Costa Rica. Acesta era insotit de o femeie de cetatenie romana”, precizeaza sursa citata.

Cetatenei romane i-au fost luate declaratii de catre autoritatile locale competente, in prezenta consulului onorific, care i-a facilitat traducerea din romana in spaniola. Au fost intreprinse, in regim de urgenta, demersuri de informare a familiei cetateanului roman si de obtinere a deciziei acesteia privind repatrierea trupului neinsufletit.

Zborul comercial a decolat de la Bogota la ora locala 8.0, 16.31, ora Romaniei, si a sosit la San Jose la ora locala 9.05, 18.05, ora Romaniei.

Autoritatile de pe Aeroportul International Juan Santamaria au confirmat moartea romanului. Autoritatile din Costa Rica au demarat o investigatie cu privire la cauzele incidentului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-