Published On: mie, Feb 4th, 2015

“Mandra Albanie”, expozitie de timbre si vederi la “Vespasian Lungu”. Invitat special, ambasadorul Republicii Albaniei la Bucuresti

Share This
Tags

AR-expozitie de colaj fotografic 1 copySambata, 7 februarie, ora 11.00, in sala de Festivitati a Scolii Populare de Arte “Vespasian Lungu” din strada Marasesti nr. 1, va avea loc  “Expozitia de Filatelie, Vederi si Carte Albaneza”, organizata de Asociatia Culturala ” Livada”, impreuna cu Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu”.

Nelu Ivan, presedintele Asociatia Culturala ” Livada”, cel care a organziat acest eveniment, isi doreste ca pe viitor sa poata sa faca pentru fiecare etnie in parte cate o zi speciala. “Alaturi de scoala de Scoala Populara de Arte “Vespasian Lungu,  ne-am hotarat sa organizam la Braila pentru fiecare etnie in parte cate o zi speciala. La acest eveniment asteptam in jur de 50 de albanezi, iar invitatul special este Excelenta Sa Ilir Tepelena, ambasadorul Republicii Albania la Bucuresti”, a declarat Ivan.

Evenimentul “Mandra Albanie” reuneste primele marci postale ale tarii, vederi cu portul national si carte albaneza.

Printre invitati se mai regasesc deputatul Oana Manolescu si Marius Dobrescu - scriitor, redactor sef la revista “Prietenul Albanezului”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-