Published On: mie, Feb 18th, 2015

Investitor nou la CF Braila si doi stranieri in probe. 5 miliarde de la Primarie pentru echipa locala

Share This
Tags

mauro cavalliVesti bune pentru fotbalul brailean. Dupa ce saptamana trecuta autoritatile locale au stabilit bugetul care va fi in acest an la fotbal, Primaria Braila alocand 5 miliarde pentru CF Braila, in aceasta saptamana un nou investitor si-a facut aparitia la echipa.

Avocatul de origine italiana, Mauro Cavalli s-a inteles cu cei din conducerea CF Braila si s-a alaturat echipei. Cavalli a facut deja primul pas iar lotul brailenilor s-a intarit cu doi stranieri dar si cu un antrenor secund care sa il ajute pe Panzaru. Dario Dighere, cel care il va ajuta pe Alin Panzaru a fost antrenor la AC Rimini, echipa in seria D.

Dupa ce au reusit primele doua transferuri, Alin Panzaru ii are in proba in aceste zile si pe doi fotbalisti straini.

Andreja Dojcinovic, mijlocas central de origine sarba, in varsta de 20 de ani care in ultimii doi ani a jucat in ligile inferioare din Serbia si Salvatore Novello, un atacant italian, in varsta de 25 de ani, care vine de la o echipa de serie D din Italia, se pregatesc in aceste zile cu CF Braila, Alin Panzaru urmand sa ii testeze in amicalele de la Galati.

In ceea ce ii priveste pe cei doi stranieri, daca Alin Panzaru va fi multumit de evolutia lor, cei doi fotbalisti vor ramane la Braila, costurile urmand sa fie suportate de investitorul italian.

Odata cu intarirea echipei dar si cu stabilitatea financiara oferitata atata de Florin Carligea cat si de autoritatile locale, CF Braila si-a trasat un nou obiectiv si anume clasarea pe un loc de play-off.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-