Published On: lun, Feb 16th, 2015

Hai la box! Cupa Romaniei – seniori incepe miercuri la Braila. Marea finala, sambata, in Polivalenta

Share This
Tags

afis box- cupa romanieiBraila este pentru prima data gazda uneia dintre cele mai mari competitii din ring. In perioada 18-21 februarie, Cupa Romaniei la Box, competitia rezervata seniorilor va avea loc in orasul de la malul Dunarii.

Peste 100 de sportivi sunt asteptati sa urce in ringul de la Sala Carantinei, cei mai buni dintre ei urmand sa lupte pentru marele trofeu, in finala de la Sala Polivalenta.

Evenimentul este organizat de Federatia Romana de Box alaturi de Asociatia Judeteana de Box si Clubul Sportiv Municipal Braila, cu sprijinul autoritatilor locale.

Braila va fi reprezentata la aceasta competitie de 5 dintre cei mai valorosi pugilisti de la CSM si anume Giurgea Alexandru – 56 kg, Visan Marian – 64kg, Pita Marian – 69kg, Vlad Sava – 75kg si Dragos Gheonea – 91 kg.

Miercuri, joi si vineri, cu incepere de la orele 16.00 se vor desfasura calificarile si semifinalele acestea urmand sa aiba loc la Sala de jocuri a Clubului Sportiv Municipal. Marea finala se va disputa sambata, 21 februarie de la orele 17.00 ringul urmand sa fie instalat in Sala Polivalenta Braila.

"Ne bucuram ca Braila are ocazia de a gazdui aceasta competitie. Multumim celor care ne-au oferit aceasta sansa dar si celor care ne ajuta la organizarea acestui eveniment. Asteptam cat mai multi braileni sa ii vada pe baieti in ring. Cum e normal luptam pentru marea Cupa si avem sanse reale sa urcam pe podium", a declarat antrenorul George Pertea.

La Braila sunt asteptati in aceasta perioada cei mai buni pugilisti romani acestia urmand sa lupte in ring pentru mare cupa.

Cupa Romaniei are ca scop depistarea sportivilor talentati, in vederea verificarii, selectionarii si promovarii lor in lotul national.

Comentarii

comentariu

About the Author

-