Published On: mar, Feb 3rd, 2015

Fidel Castro traieste!

Share This
Tags

Fidel Castro traiesteLuni, presa cubaneza a publicat primele fotografii, dupa aproape sase luni, cu fostul presedinte Fidel Castro, dat fiind faptul ca starea sa de sanatate este in mod constant obiectul unor zvonuri pesimiste.

Un articol publicat de portalul de Internet Granma titreaza: "Fidel este o fiinta exceptionala",  si ilustreaza o serie de instantanee realizate in cursul unei intalniri intre parintele revolutiei cubaneze, in varsta de 88 de ani, si liderul Federatiei studentilor universitari, Randy Perdomo Garcia. Textul, semnat de acesta din urma, dezvaluie ca fotografiile au fost realizate la o intalnire la 23 ianuarie, la domiciliul fostului sef de stat, in vestul capitalei Havana.

Reamintim faptul ca Fidel Castro nu a mai aparut in public de peste un an. In momentul anuntarii reluarii relatiilor cu Statele Unite, la 17 decembrie, tacerea sa a relansat  numeroase speculatii, mai ales pe retelele de socializare. La sfarsitul lui ianuarie, autoritatile din insula au dezmintit zvonurile publicand o scrisoare a lui Fidel Castro adresata aceleiasi federatii studentesti. In aceasta scrisoare, el isi exprima neincrederea in vechiul sau inamic american, precizand ca nu a "schimbat niciun cuvant" cu oficialii de la Washington.

Comentarii

comentariu

About the Author

-