Published On: joi, Feb 19th, 2015

Expozitia „Braila – literatura, personalitati, istorie”, prezenta la Biblioteca Nationala a Romaniei

Share This
Tags

afisBiblioteca Nationala a Romainiei gazduieste in perioada 23 februarie – 20 martie 2015, expozitia „Braila – literatura, personalitati, istorie”. Evenimentul va avea loc luni, 23 februarie 2015, ora 14,30, la mezaninul Bibliotecii Nationale a Romainiei, in Bucuresti, Bulevardul Unirii Sector 3.

Prin aceasta expozitie, Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila propune bucurestenilor si nu numai, o incursiune in universul unui oras de poveste, Braila. Portul de la Dunare este un loc incarcat de istorie, care a dat Romainiei personalitati de seama si care isi pastreaza un loc aparte in cultura nationala.

Expozitia va cuprinde o colectie de carti postale vechi din Braila interbelica si doua sectiuni dedicate cartii, o selectie de lucrari editate de-a lungul timpului de Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”, prin editura Proilavia si o alta de carte scrisa de personalitati brailene despre braileni de seama. Din expozitie nu va lipsi nici grafica de calitate realizata de caricaturistul, Costel Patrascan care, alaturi de invitatii sai, va fi prezent la vernisaj.

Comentarii

comentariu

About the Author

-