Published On: mie, Feb 4th, 2015

EHF a recompensat fiecare club care a avut jucatoare la EURO. HC Dunarea a primit 1020 de euro pentru prezenta lui Perianu la turneul final

Share This
Tags

perianuFederatia Europeana de Handbal a oferit la inceputul lunii februarie o compensatie pentru cluburile care au avut jucatoare prezente la turneul final din Ungaria si Croatia.

Cluburile din Romania au primit cate 1020 euro pentru fiecare jucatoare care a fost prezenta la EURO 2014.

HC Dunarea Braila a fost reprezentata la aceasta competitie de o singura jucatoare, Gabriela Perianu, astfel in contul clubului a intrat suma de 1020 de euro, pe langa banii pe care jucatoarea ii va primii din partea FRH.

Corona Brasov a avut cele mai multe jucatoare in lotul Romaniei, in numar de 7, iar in conturile clubului de sub Tampa a intrat suma de 7140 de euro. HCM Baia Mare a avut la EURO 3 romance si 3 straniere, iar campioana a primit de la EHF suma de 6120 de euro.

CSM Bucuresti nu a avut la Euro nicio jucatoare din Romania in schimb clubul din capitala a fost reprezentat de 3 straniere, Glibko, Martin si Torstenson, acestia primind 3060 de euro de la EHF.

CSM Ploiesti, HCM Roman, HC Zalau si SCM Craiova au avut cate doua jucatoare in loturile de la EURO, fiecare dintre cluburi primind suma de 2040 de euro.

HC Dunarea si "U" Alexandrion Cluj sunt singurele echipe din Romania care au avut cate o singura jucatoare la lot, Gabriela Perianu de la Braila si Florina Chintoan de la "U" Cluj iar cluburile vor primi pentru prezenta celor doua la EURO cate 1020 de euro fiecare.

EHF rasplateste de fiecare data cluburile pentru jucatoarele care fac parte din loturile nationale iar in acest an, Federatia Europeana a marit recompensa pentru acestea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-