Published On: vin, Feb 20th, 2015

Eduard Hellvig – candidatul propus de Iohannis la sefia SRI, acceptat de UNPR

Share This
Tags

Eduard Hellvig - sriVineri dimineata, prin intermediul unui comunicat de presa remis Mediafax, UNPR a anuntat ca va sustine decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l propune pe Eduard Hellvig la conducerea SRI.

“Salutam decizia presedintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI in persoana lui Eduard Hellvig. Asa cum a sustinut si cresterea bugetului pentru Aparare, UNPR va sustine si aceasta decizie, tocmai pentru ca aceste propuneri raspund unor exigente majore ce tin de stabilitate si de apararea interesului national”, se precizeaza in comunicatul citat.

UNPR va sustine fara rezerve coalitia de guvernare din care face parte si, de asemenea, va sustine deciziile presedintelui Klaus Iohannis menite sa aduca stabilitate, eficienta si performanta in Armata, servicii de informatii si Justitie, in acord cu prerogativele sale constitutionale.

 “Confruntarea intre partide, competitia si polemica nu trebuie sa afecteze buna functionare a institutiilor fundamentale ale tarii: Armata, Serviciile de informatii si Justitia”, se mai arata in sursa citata.

In opinia UNPR, in acest moment principalul factor de stabilitate il reprezinta actuala coalitie de guvernare, din care face parte si pe care o sprijina fara rezerve. UNPR va sustine si orice act politic sau institutional ce vizeaza consolidarea stabilitatii.

Joi, presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-