Published On: lun, Feb 2nd, 2015

Duel mare sambata in Polivalenta. HC Dunarea vrea sa isi ia revansa in fata celor de la SCM Craiova

Share This
Tags

HC Dunarea grupDunarea Braila a inregistrat in turul acestui sezon competitional o contraperformanta istorica pentru handbalul romanesc. Cu doar trei goluri marcate intr-o repriza si cu cel mai slab raport de joc, 1 din 12 pentru Perianu, HC Dunarea s-a intors din Oltenia cu cea mai rusinoasa infrangere.

Elevele antrenate de Alexandrina Soare au sansa sambata sa isi ia revansa chiar in fata propriilor suporteri. Dupa infrangerea usturatoare de pe terenul penultimei clasate "U" Alexandrion, echipa braileana este obligata la victorie pentru a ramane in continuare in lupta pentru un loc de play-off.

Partida dintre HC Dunarea Braila si SCM Craiova are loc sambata, de la orele 13.15 in Sala Polivalenta din Braila, meciul fiind arbitrat de cuplul A.Blas/M.Ghiorghisor din Bucuresti si transmis in direct de Digisport.

Etapa a 18-a din cadrul Ligii Nationale de handbal feminin mai gazduieste meciul dintre HC Zalau si "U" Alexandrion Cluj. Echipa condusa de Gheorghe Tadici vine dupa un rezultat pozitiv obtinut in deplasare la Slobozia iar jocul studentelor conduse de Amariei creste de la un meci la altul, ultimul rezultat bun fiind inregitrat chiar in fata celor de la HC Dunarea. Daca in tur, "U" Alexandrion a primit nu mai putin de 40 de goluri de la echipa lui Tadici, elevele Amariei pleaca la Zalau cu gandul la revansa.

Partida dintre HC Zalau si "U" Cluj are loc sambata de la orele 15.00, fiind arbitrat de cuplul Nacu/Rucoi si transmis in direct de Digisport.

Duminica, Federatia Romana de handbal a mai programat alte 3 partide. De la orele 10.00 CSM Bucuresti primeste vizita celor de la CSM Ploiesti iar de la 11.30 Cetate Deva joaca in deplasare la Ramnicu Valcea, ambele partide fiind transmise de Digisport.

Ultimul meci de duminica are loc la Mures acolo unde lanterna rosie va intalni echipa condusa de Liviu Paraschiv, CSM Slobozia.

Miercuri, 4 februarie de la orele 11.00 HCM Roman intalneste acasa Universitatea Neptun Constanta. Dupa o infragere usturatoare pe terenul celor de la Cetate Deva, echipa condusa de Florentin Pera este obligata la victorie pentru a se mentine in lupta pentru un loc de Cupa Europeana.

Tot miercuri are loc si derby-ul etapei. HCM Baia Mare a suferit in acest sezon competitional o singura infrangere iar in acesta etapa va primi vizita celor de la Corona Brasov. Campioana si vicecampioana se vor duela la Baia Mare miercuri de la orele 17.00 partida fiind arbitrat de cuplul international Stoia/Florescu.

ETAPA 18

Sb 07.02 – 15:00 – HC Zalau vs U Alexandrion Cluj DigiSport

Arbitri: A.Nacu(MS)/A.Rucoi(MS)

Sb 07.02-13:15-HC Dunarea Braila vs SCM Craiova DigiSport

Arbitri: A.Blas(B)/M.Ghiorghisor(B)

Du 08.02-10:00-CSM Bucuresti vs CSM Ploiesti DigiSport    

Arbitri: G.Badiu(CJ)/I.Barbu(CJ)

Du 08.02 – 11:30-HCM Rm Valcea vs CSM Cetate Devatrans DigiSport

Arbitri: M.Pintea(CJ)/M.Sas(BH)

Du 08.02 – 20:00 – SC Muresul Tg Mures vs CSM Unirea Slobozia

Arbitri: D.Sirbu(IS)/V.Suponicov(IS)  

Mi 04.02-11:00-HCM Roman vs Universitatea Neptun Constanta

Arbitri: A.Draganescu(GJ)/A.Eremia(GJ)

Mi 11.02-17:00-HCM Baia Mare vs ASC Corona 2010 Brasov

Arbitri: A.Stoia(B)/D.Florescu(AG)

Comentarii

comentariu

About the Author

-