Published On: joi, Feb 5th, 2015

DOVADA FOTO Primar care a facut campanie pentru Ponta, reprimit in PNL Braila

Share This
Tags

mosescu 1Infobraila a intrat in posesia unor fotografii care dovedesc, in mod clar, ca primarul comunei Mircea Voda, Alexandru Mosescu, l-a sustinut pe Victor Ponta in campania pentru alegerile prezidentiale. Pe atunci independent, parasind PNL in timpul "Ordonantei traseistilor", Mosescu este acuzat de liberalii care provin din fostul PDL ca, desi sustine ca a facut campanie pentru Iohannis, a muncit din greu in campanie pentru a scoate un scor cat mai bun pentru Ponta in comuna pe care o pastoreste din 2012.

Astazi, secretarul-general al PNL, Vasile Cortez, a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca Mosescu a fost reprimit in PNL inca din data de 9 ianuarie 2015. Mai mult decat atat, pe 23 ianuarie, Biroul Politic Teritorial al PNL l-a numit pe primar in functia de presedinte interimar al Organizatiei Mircea Voda.

"Organizatia PDL din Mircea Voda a mers in campanie cu Klaus Iohannis, in timp ce domnul primar le spunea oamenilor sa voteze cu Victor Ponta. Atat am de comentat", a declarat Danut Lungu, prim-vicepresedinte PNL (ex-PDL), pentru Infobraila. 

Mosescu 2In acelasi timp, primarul care s-a intors in PNL spune ca democrat-liberalii au facut campanie pentru Elena Udrea: "Cei din PDL au facut campanie Elenei Udrea, hai sa o spunem pe aia dreapta. Au zis de la inceput ca daca nu le dau viceprimarul ei merg cu Udrea. Stia si domnul presedinte Nazare (n.r. pe atunci presedinte PDL Braila). Au facut campanie pe dedesubt. Au pus bannere cu Udrea, au pus afise. Ei erau inebuniti cu Udrea. Eu am incercat sa discut cu ei sa faca campanie pentru Iohannis, sa le zic ca nu e corect ceea ce fac."

La inceputul lunii octombrie 2014, primarul liberal al comunei Mircea Voda, Alexandru Mosescu, s-a folosit de celebra Ordonanta 55, cunoscuta ca "Ordonanta trasesitilor", si s-a declarat independent, la doar cateva zile dupa ce Agentia Nationala de Integritate a constatat in cazul sau existenta conflictului de interese de natura administrativa.

Atunci, Mosescu sustinea ca a parasit PNL din cauza neintelegerilor cu partenerii din ACL, democrat-liberalii ravnind la postul de viceprimar al comunei, care apartinea unui liberal care a trecut la PSD, tot pe Ordonanta. Edilul nici nu a vrut sa auda de schimbarea majoritatii in Consiliul Local.

Razboi in PNL Braila de la un primar plecat pe Ordonanta 55 si revenit in partid. Primar: PDL a facut campanie pentru Udrea. Nazare stia! / PDL: El era pe bannere cu Ponta! Minte cu nerusinare

Comentarii

comentariu

About the Author