Published On: mie, Feb 18th, 2015

Domnule Tudose, cat sunteti la minister, Stancu e sef la PSD Braila?

Share This
Tags

AvramNu de alta, dar altfel nu gasesc rationamentul pentru care fostul economist-sef al CONCIVIA SA – firma indopata ani si ani cu bani publici, cam ilegal spun procurorii DNA Galati, consilierul judetean PSD Ionel Avram a fost instalat la sefia Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "ECO Dunarea Braila". 

De ce tocmai acest flecar fara cusur, care a dovedit ca poate impinge limitele supuseniei politice fata de Bunea Stancu pana la sclavagism, cum am mai zis-o, trebuie sa pastoreasca serviciul de salubrizare a localitatilor din judet, deci un munte de bani?

Nu pot sa uit cum, aruncandu-si cautatura in toate directiile, Avram propunea acum ceva vreme, inainte ca prefectul Vilcu sa-l revoce pe Stancu, ca sedintele Consiliului Judetean sa se desfasoare in Aula Facultatii de Inginerie, doar ca sa poata participa si "puscariabilul" pe care l-ati succedat la sefia partidului. 

Persoana care a gestionat pusculita firmei lui Bunea Stancu e cea pe care o girati sa chiverniseasca bani din bugetele CJ, CLM si ale Consiliilor Locale a tuturor comunelor si oraselor brailene?

Nu de alta, dar sa intelegem si noi daca Stancu se ocupa de problemele sale cu justitia sau de judet!

Comentarii

comentariu

About the Author