Published On: mar, Feb 3rd, 2015

Doi barbati, batuti si talhariti in casa unui brailean, iar apoi aruncati pe casa scarii

Share This
Tags

TalharDuminica, 2 februarie, orele 1.30, I.Radu, in varsta de 42 de ani, domiciliat in comuna Ostrov, judetul Tulcea, s-a prezentat la Politia Municipiului Braila si a reclamat faptul ca a fost talharit si agresat de un  brailean pe care l-a cunoscut in zona Pietei Halelor.

In urma cercetarilor efectuate de politisti braileni s-a constatat ca victima se afla in municipiu pentru a achizitiona materiale pentru cizmarie, iar dupa ce a consumat bauturi alcoolice intr-un bar, amplasat pe strada Grivitei, in jurul orelor 19.00, a fost acostat de un barbat necunoscut, care i-a promis ca ii va vinde la domiciliu o haina din piele. I.Radu, ajuns la domiciliul necunoscutului, a fost lovit cu pumnul in zona fetei si i s-au sustras 400 de lei, mobilul si o agenda, dupa care a fost alungat din locuinta.

Victima s-a prezentat la Serviciul de Medicina Legala Braila, unde a obtinut un certificat medico-legal care atesta faptul ca are nevoie de 5-7 zile de ingrijiri medicale.

In baza mandatului de perchezitie, emis de catre Judecatoria Braila, politistii au descins la locuinta lui M.Catalin  in varsta de 33 de ani, banuit ca ar fi comis infractiunea de talharie, fiind gasite bunurile care ii apartin victimei.

Politistii au mai stabilit ca acesta, in ziua de 18 ianuarie, tot in locuinta sa, l-ar fi agresat si pe B.Valentin, pe timp de noapte si pe fondul consumului de bauturi alcoolice, provocandu-i leziuni.

In urma verificarilor, M.Catalin a fost  retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-