Published On: lun, Feb 9th, 2015

CSM Ploiesti – Dunarea Braila deschide etapa a XIX-a. Brailencele joaca joi la Ploiesti si in weekend la Paris

Share This
Tags

HC Dunarea - CSM Ploiesti (6)Dunarea Braila disputa meciul din etapa a XIX-a in compania celor de la CSM Ploiesti. Partida dintre cele doua se joaca in avans, avand in vedere ca HC Dunarea va disputa in weekend meciurile din Cupa EHF.

CSM Ploiesti va primi vizita celor de la Braila, joi, 12 februarie, partida incepand la orele 16.45, fiind arbitrata de cuplul Draganescu/Eremia si transmis in direct de Digisport.

Daca sambata in Polivalenta s-a simtit lipsa coordonatorului Alina Horjea aceasta va avea drept de joc in meciul cu prahovencele.

In weekend Dunarea Braila va juca meciurile din Cupa EHF cu echipa Issy Paris partidele urmand sa se dispute sambata de la orele 19.00 si duminica de la orele 17.00 in sala Georges Millandy – Meudon.

Etapa a XIX-a continua in weekend dar si saptamana viitoare. Sambata, 14 februarie, de la orele 16.00 "U" Alexandrion cauta sa isi ia revansa in fata celor de la CSM Unirea Slobozia. Partida din Sala Polivalenta din Cluj va fi arbitrata de cuplul Harabagiu/Stanescu. Elevele lui Carmen Amariei lupta pentru o noua victorie care ar duce Clujul pe locul 11 in clasament. De partea cealalta CSM Slobozia a demonstrat ca se poate bate de la egal cu majoritatea echipelor din Liga Nationala si poate furniza multe surprize. Meciul dintre cele doua echipe poate fi considerat un derby in partea de jos a clasamentului, gruparile avand acelasi obiectiv si anume evitarea retrogradarii.

Duminica FRH a programat alte doua meciuri, partida dintre HCM Baia Mare si SC Muresul Targu Mures urmand sa fie reprogramat deoarece campioana Romaniei joaca in CL cu Viborg. Meciul din Maramures va fi arbitrat de braileanca Rodica Arbunea si colega sa Marina Agliceriu.

Tot duminica se va disputa si partida dintre Universitatea Neptun Constanta si HCM Ramnicu Valcea. Meciul dintre cele doua va incepe la orele 14.15, si va fi arbitrat de cuplul international Florescu/Stoia si transmis in direct de Digisport.

In 15 februarie, FRH a mai programat si partida dintre SCM Craiova si HC Zalau, acesta fiind arbitrat de cuplul Nastase/Stancu.

Luni, de la orele 17.15 CSM Bucuresti joaca in deplasare la CSM Cetate Deva, partida fiind tansmisa de Digisport si arbitrata de tanarul cuplul Gal/Savu.

Etapa 19 se incheie miercuri, 18 februarie, cu meciul dintre Corona Brasov si HCM Roman, care va fi arbitrat de cuplul Finata/Hendrea. Partida a fost reprogramata deoarece ambele echipe joaca in weekend in Cupa EHF.

LIGA NATIONALA FEMININ – ETAPA 19

Jo 12.02 – 16:45 – CSM Ploiesti vs HC Dunarea Braila – DigiSport

Arbitri: A.Draganescu(GJ)/A.Eremia(GJ)

Sb 14.02 – 16:00- U Alexandrion Cluj vs CSM Unirea Slobozia

Arbitri: R.Harabagiu(DB)/S.Stanescu(DB)

Du 15.02-14:15 – Universitatea Neptun Constanta vs HCM Rm Valcea-DigiSport       

Arbitri: D.Florescu(AG)/A.Stoia(B)

Du 15.02 – 20:00 – HCM Baia Mare vs SC Muresul Tg Mures

Arbitri: M.Agliceriu(PH)/R.Arbunea(BR)

Du 15.02 – 17:00 – SCM Craiova vs HC Zalau

Arbitri: C.Nastase(B)/S.Stancu(BZ)

Lu 16.02 – 17:15 – CSM Cetate Devatrans vs  CSM Bucuresti-DigiSport

Arbitri: L.Gal(HR)/S.Savu(AG)

Mi 18.02 – 18:00 – ASC Corona 2010 Brasov vs HCM Roman

Arbitri: O.Finata(AR)/S.Hendrea(MM)

Comentarii

comentariu

About the Author

-