Published On: mar, Feb 3rd, 2015

Co-presedintele PNL Braila, Alexandru Nazare, vizita de lucru la Bruxelles: Intalniri la varf

Share This
Tags

Deputatul Alexandru Nazare, co-presedinte PNL Braila, se afla, incepand de marti, intr-o vizita de lucru la Bruxelles. Liberalul se va intalni cu comisari, reprezentanti ai directoratelor Comisiei Europene, europarlamentari, dar si lideri ai Partidului Popular European, dupa cum anunta acesta pe o retea de socializare.

Vizita vine la doar cateva zile dupa ce, la Bucuresti, s-a stabilit faptul ca fostii democrat-liberali vor detine majoritatea in Comitetul Executiv Judetean al noului PNL Braila.

"Victoria dreptei la Braila nu va sta in prevalarea unuia sau altuia dintre cele doua partide, fie el PDL sau PNL, ci in contopirea autentica a fortelor, ideilor si solutiilor celor doua. Am incredere in experienta politica, luciditatea si responsabilitatea tuturor liderilor PNL Braila, nu numai a co-presedintelui Catalin Boboc, ca vor face tot ce le sta in putinta pentru ca fuziunea la Braila sa se dovedeasca un real succes politic", a precizat Nazare dupa ce a fost adoptata decizia amintita mai sus.

Comentarii

comentariu

About the Author

-