Published On: mie, Feb 25th, 2015

Catalin Chivu a câştigat in instanta repunerea in functia de sef al IPJ Braila

* Saptamana trecuta, Curtea de Apel Braşov a respins recursul declarat de Ministerul Afacerilor Interne impotriva sentintei pronuntate de Tribunalul Brasov, pronuntate anul trecut, care anula sanctionarea fostului sef al IPJ, Catalin Chivu, cu trecerea intr-o functie inferioara *


Inlaturat de la comanda Politiei in aprilie 2011, printr-un ordin al ministrului Traian Igas, Chivu a descis sa lupte cu ministerul in instanta, cerand anularea actului administrativ.  

Dupa zeci de termene si mai multi ani de judecata, Tribunalul Brasov i-a dat castig de cauza lui Chivu, in septembrie 2014, insa Ministerul de Interne a contestat decizia la Curtea de Apel Brasov. Miercuri, judecatorii Curtii i-au dat din nou dreptate ofiterului, admitand irevocabil ca schimbarea sa din functia de inspector-sef al IPJ Braila a fost una ilegala si dispunand repunerea pe functie si plata drepturilor salariale restante, aferente functiei.

Reamintim faptul ca, in acest moment, la comanda Politiei se afla cms. sef Condruz Valentin, dupa ce, la inceputul lunii februarie, Mircea Relu Vizitiu a fost mutat, la cerere, pe postul de adjunct al Politiei Constanta.

Vom reveni cu amanunte.

Comentarii

comentariu

About the Author