Published On: lun, Feb 16th, 2015

AUDIO. Deputatul PNL Vasile Varga a angajat TREI PISICUTI sa fileze ziaristii incomozi

Varga_geaca_watermark_infobrailaArticolele din Infobraila ii dau dureri de cap deputatului PNL Vasile Varga. In prima faza, guerilla electronica a partidului, un departament infiintat in urma cu mai multi ani, s-a multumit sa improaste cu insulte si calomnii in proprietarul marcii Infobraila si in cei mai cunoscuti ziaristi care lucreaza la cel mai citat cotidian brailean in presa nationala. Cum atacurile de acest gen nu i-au oprit pe jurnalistii de la Infobraila sa continue seria dezvaluirilor despre matrapazlacurile liderilor PNL Braila, conducerea partidului pare sa fi luat noi masuri.

Intr-o convorbire telefonica cu directorul ziarului Infobraila, deputatul PNL Vasile Varga a rabufnit si i-a spus, ca sa stie,  ca i-a facut cateva poze in mai multe ipostaze, "iar cand o fi" le va scoate pe internet! "Acum am si eu trei pisici care te urmaresc peste tot, ca sa stii! Trei pisicuti care iti fac ei poze peste tot. Stie (corect este stiu, dar ce te poti astepta de la un astfel de personaj politic sinistru – nr) sa faca regie, sa puna pe masa si-un Johnnie Walker sa-l film… aranjeze!", a spus deputatul PNL Vasile Varga.

Directorul ziarului Infobraila i-a raspuns deputatului PNL ca nu este nici o problema, ba chiar l-a ironizat spunandu-i: "ma simt aparat, nu este nici o problema". "Nu?", s-a aratat contrariat Varga. "Nu!", i s-a raspuns!

Conducerea cotianului Infobraila a decis sa se adreseze organelor de cercetare penala cu o plangere impotriva celor care ii hartuiesc pe ziaristii cotidianului Infobraila, dosarul fiind in faza de cercetare.

 

CITESTE SI

In atentia DNA: un fals grosolan sta la temelia dosarului penal pe numele Simonei Draghincescu!

 

Varga se “lupta” cu Stancu in Liga Penitenciarelor

 

Infobraila: Closca l-a amenintat pe Varga in urma cu ani buni / Closca, drept la replica: Nu am avut discutii cu nimeni din care sa reiasa o amenintare IMINENTA

 

Combinatorul Varga

 

Deputatul PNL Vasile Varga a fost amendat de ANI cu 2.000 de lei

 

DOSARUL Simonei Draghincescu. AUDIO Deputatul Varga: Simona daca nu isi vede de treaba ei, IAR o sa aiba treaba cu mine!

 

Cibu: “Nu imi vine sa cred nici acum ca Varga a putut sa impuste caprioara aceea!”

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author