Published On: lun, Feb 2nd, 2015

Afaceristul Closca despre deputatul PNL Vasile Varga: “La cati bani i-am dat, bag cutitu-n el!”

Infobraila continua astazi publicarea, in serial, a unor aspecte ale vietii politice, economice, sociale si culturale ale Brailei nepublicate pana acum, martor al acestora fiind Stefan Catalin Iordache. De altfel, ele fac parte dintr-o carte aflata in lucru.
Mult-discutata relatie dintre notarul Vasile Varga si afaceristul Simion Closca este, in ciuda faptului ca actualul deputat PNL neaga cu vehementa, una stransa, chiar foarte stransa. "Imi aduc aminte ca in perioada in care Simona Draghincescu era inca director la Directia Pietelor, Simion Closca simtea nevoia unei consilieri mediatice pentru a rezista atacurilor Simonei. In acest context, Vasile Varga m-a invitat la el la o discutie si mi-a povestit ca Simion Closca are o problema in acest sens. Mi-a spus sa iau legatura cu Closca, lucru care s-a si intamplat. M-am intalnit cu Simion Closca atat in casa fiicei lui din vecinatatea BNR cat si in cea a lui din Bulevardul Dorobantilor. Mare sfaturi nu i-am dat, mai ales ca nu prea aveam cui. La Closca totul parea de vanzare. Parea dispus sa ofere orice, bani, femei, doar sa scape de presiunea la care-l supunea Simona Draghincescu. Stiu ca era nervos si pe faptul ca Vasile Varga nu se misca atat de repede pe cat spera el. La un moment dat, ca un test, i-am spus sa nu aiba prea mare incredere in Varga. Closca m-a privit mirat si a exclamat: "La cati bani i-am dat, bag cutitu-n el!" Tinand cont de aroganta cu care venea, impreuna cu Varga, la primarul Constantin Cibu in birou, l-am crezut in stare", povesteste Stefan Catalin Iordache.
Reamintim cititorilor nostri ca Simion Closca este proprietarul unei suprafete impresionante din Piata Concordia, obtinuta si cu largul concurs al autoritatilor locale, indiferent de culoarea lor politica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-