Published On: lun, Feb 9th, 2015

ACCIDENT cumplit la intrare in Ianca: Sotul a scapat cu leziuni usoare, insa sotia a murit, iar fiica de 10 ani se zbate intre viata si moarte

Share This
Tags

Accident 1O femeie, in varsta de 41 de ani, a murit, iar fiica ei, de doar 10 ani, se zbate intre viata si moarte intr-un spital din Bucuresti, dupa ce autoturismul Dacia 1310 in care se aflau a fost izbit, duminica searam in plin de un TIR, la intrare in orasul Ianca. La volan se afla sotul brailencei care si-a pierdut viata, insa barbatul, a scapat, ca prin minune, doar cu leziuni usoare.

Intr-o fractiune de secunda, Dacia, despre care soferul TIR-ului spune ca circula regulamentar, a ajuns pe contrasens, impactul deosebit de puternic facand ca din masina proiectata intr-un parapet sa ramana doar un morman de fiare.

Accident 3B. Valentina, sotia soferului, a fost aruncata din autoturism pe sosea, unde a si fost gasita de medicii ajunsi la fata locului. Mama si fiica au fost transportate la Spitalul Judetean Braila, unde femeia si-a dat ultima suflare, chiar in timp ce sotul, ranit usor plangea pe holurile unitatii spitalicesti.

Stare fetei fiind foarte grava - "fractura temporo parietala dreapta",  medicii braileni au decis transportarea acesteia la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din capitala. Nicoleta se lupta cu viata, nestiind ca mama ei nu mai traieste.

B. Marian, de 47 de ani, soferul Daciei, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava.

Comentarii

comentariu

About the Author

-