Published On: joi, Feb 19th, 2015

6 paznici prinsi dormind in timpul serviciului si unul beat crita. Politistii braileni au aplicat amenzi de peste 800 de lei

Share This
Tags

paznic dormind 1Mai multi paznici au fost amendati de politistii braileni dupa ce au fost surprinsi dormind la post sau sub influenta bauturilor alcoolice.

In noaptea de 18 spre 19 februarie, politisti de la Compartimentul Sisteme de Securitate Private din cadrul Biroului de Ordine Publica au actionat pentru verificarea respectarii prevederilor Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, la societati comerciale asigurate cu paza proprie sau agenti de paza ai societatilor specializate de paza, din municipiul Braila, precum si pentru verificarea legalitatii incadrarii personalului.

Politistii au efectuat controale tematice la 29 societati comerciale, urmarind, in special, modul de executare a serviciului personalului de paza si cunoasterea consemnului general si particular al posturilor.

paznic dorminIn urma controalelor efectuate, au fost constatate 10 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 800 de lei, 6 dintre acestea fiind aplicate agentilor de paza care au fost depistati dormind in timpul serviciului, si alte doua unui agent de paza care se afla sub influenta bauturilor alcoolice si unuia care nu executa serviciul conform consemnului general si particular al postului.

Deficientele constatate vor fi aduse la cunostinta conducerii unitatilor beneficiare, precum si conducerii unitatilor specializate de paza, prestatoare de servicii de paza.

Comentarii

comentariu

About the Author

-