Published On: Soare, Ian 25th, 2015

Victorie facila pentru Dunarea Braila in fata celor de la Unirea Slobozia

Share This
Tags

HC Dunarea grupDuminica, Dunarea Braila a obtinut o noua victorie in Polivalenta din Braila. In fata unei echipe mult mai slab cotate brailencele au avut un joc usor, chiar daca adversarele au avut evolutii surprinzatoare in ultimele doua meciuri.

Cu toate ca Slobozia a venit sa isi ia revansa in fata brailencelor echipa condusa de Liviu Paraschiv s-a vazut invinsa in Polivalenta din Braila.

Meciul a inceput prost pentru brailence (0-2) in primele 2 minute, iar pana la jumatatea primei reprize au “alergat” dupa adversar reusind totusi sa se desprinda pana la pauza.

Repriza a doua a avut si suisuri si coborasuri. De la 9 goluri avans, pe care brailencele le-au avut in minutul 52 au ramas doar 4, Soare fiind nevoita sa ceara time-out.

HC Dunarea a stralucit pe contraatac acolo unde Farcau si Czeczi si-au facut datoria iar linia de 9 metri a avut cu totul alta evolutie fata de cea din meciul cu HCM Roman.

Gabriela Dobre a fost si de aceasta data ingerul din poarta Brailei aceasta avand o evolutie la fel de buna ca in partida din Cupa.

Jucatoarele Alexandrinei Soare au avut in meciul de duminica o evolutie mult mai buna fata de partida din Cupa contra Romanului, iar la pauza aveau un avantaj lejer de 6 goluri. Daca in tur brailencele au avut de tras in partida din deplasare de la Slobozia, victoria de azi din Polivalenta a fost una facila, in cele din urma elevele Alexandrinei Soare impunandu-se cu 35-26.

In tur,  formatia braileana a castigat cu 29-27 (13-11) meciul de la Slobozia, acesta fiind si singurul succes din deplasare.

Dupa aceasta partida Dunarea Braila ramane pe locul 6 cu un total de 27 de puncte iar Unirea Slobozia se claseaza pe aceasta partida tot pe locul 12 cu un total de doar 12 puncte.

In etapa viitoare Dunarea Braila intalneste in deplasare U Alexandrion Cluj echipa care se afla pe locul 13 in clasament cu un total de doar 11 puncte. Partida va avea loc sambata, 31 ianuarie cu incepere de la orele 16.00 iar meciul se anunta unul facil pentru brailence avand in vedere faptul ca Universitatea Cluj are o echipa mult prea tanara si neexperimentata.

Rezultate:

HCM Roman – CSM Ploiesti 23-15

Corona Brasov – Universitatea Neptun Constanta 33-25

Celelalte meciuri din etapa a XVI-a sunt:

HCM Baia Mare – CSM Cetate Devatrans, ora 19.00 (in direct la Digisport)

Muresul Tg. Mures – HC Zalau, ora 19.00 (netelevizat)

CSM Bucuresti – Universitatea Alexandrion Cluj, ora 20.30 (in direct la Digisport)

HCM Rm. Valcea – SCM Craiova,  marti, 27 ianuarie, de la ora 17.00  

Comentarii

comentariu

About the Author

-