Published On: mie, Ian 14th, 2015

Vezi aici unde trebuie sa depui CV-ul pentru a ocupa unul dintre cele 3.000 de posturi de la fabrica de componente auto Yazaki Braila

yazakiCotidianul Infobraila vine in sprijinul brailenilor care doresc un loc de munca si sprijina gratis campania de angajari pe care compania Yazaki o desfasoara la Braila. O fabrica foarte mare, in valoarea de aproximativ 40 de milioane de euro, Yazaki este primul cap de pod al investitiilor straine serioase in judetul nostru. Constructia urmeaza sa se realizeze in Zona Libera Braila, la iesirea din oras, avand acces atat la Dunare cat si la noul culoar expres Braila-Tulcea-Constanta.

Investitia japoneza capata contur la Braila la scurta vreme de la preluarea Ministerului Comertului si Economiei de catre deputatul PSD Mihai Tudose, Aici, vor fi construite componente pentru automobile, numarul estimat al angajarilor fiind de aproximativ 3.000 de persoane.

Sunt cautati muncitori necalificati, muncitori calificati in constructia de masini, ingineri, mecanici, sudori, electricieni, soferi, lacatusi, gestionari depozit, paznici, lacatusi mecanici, specialisti IT.

CV-urile se pot fi depuse la biroul temporar al Yazaki situat in Cladirea PANCRONEX (intrarea din Calea Calarasilor ) la etajul 1, in fiecare zi de luni pana vineri

Comentarii

comentariu

About the Author

-