Published On: joi, Ian 29th, 2015

USL traieste prin viceprimarul Danaila (PNL): Vicele a votat alaturi de PSD, in timp ce toti consilierii PNL au votat impotriva

Share This
Tags

Alexandru Danaila

Prelungirea termenului in care brailenii pot depune declaratia de impunere privind taxa de salubritate, adoptata, joi, in sedinta Consiliului Local, l-a pus intr-o situatie dificila pe viceprimarul Alexandru Danaila (PNL), acesta votand propunerea primarului social-democrat Simionescu, in timp ce consilierii noului PNL, atat liberalii istorici, cat si democrat-liberalii, au votat propria lor propunere, diferita fata de cea a edilului.

Din cauza cozilor interminabile de la ghiseele Directiei Finantelor Publice Locale, primarul Simionescu a propus consilierilor locali prelungirea termenului pana pe 28 februarie, tinand cont ca termenul initial era de 31 ianuarie. Consilierii opozitiei, printre care si Laurentiu Chiru (PNL), au propus prelugirea pana pe 31 martie, motivand ca este foarte probabil ca nu toti brailenii sa ajunga la ghisee pana la sfarsitul lunii februarie, mai ales ca nu exista posibilitatea ca declaratia sa poata fi depusa online.

La vot, situatia a stat in felul urmator: consilierii din majoritatea PSD si viceprimarul liberal Alexandru Danaila au votat pentru termenul de 28 februarie si impotriva celui de 31 martie, iar 7 consilieri ai opozitiei, inclusiv cei din partidul lui Danaila, au votat pentru termenul de 31 martie si impotriva celui de 28 februarie.

Intrebat de ce a nu a votat propunerea colegilor sai de partid, Danaila a precizat pentru Infobraila ca alesii locali PNL (n.r. cu exceptia sa!) au votat "vazand ce se intampla la ghiseele de la Finante".

"A fost o propunere pe care am discutat-o impreuna cu liderii de grup in sedinta de ieri (n.r. 28 ianuarie). Toti cei care am fost prezenti acolo am convenit pe data de 28, inclusiv PNL. Acum nu au mai votat asa pentru ca, probabil, s-au gandit si a fost un vot vazand ce se intampla la ghiseele de la Finante. Este de dorit sa rezolvam problema asta cat mai repede", ne-a declarat viceprimarul Danaila.

Braileni la cozile gunoiului: Trebuie sa ne calcam in picioare ca sa dam bani?

 

Comentarii

comentariu

About the Author