Published On: mar, Ian 13th, 2015

Un turc de 31 de ani locuia ilegal in Braila

Share This
Tags

imigrantiPolitistii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari-Biroul pentru Imigrari al judetului Braila au desfasurat, marti, 13 ianuarie, o actiune, pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a strainilor, pe raza de competenta.

Cu aceasta ocazie, a  fost depistat, cu sedere ilegala, un cetatean in varsta de 31 de ani, din Turcia.

Acesta, la expirarea dreptului de sedere, nu a intreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia, fapt pentru care a fost sanctionat contraventional, cu amenda in cuantum de 1000 lei, conform O.U.G. 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare.

Totodata, cetateanul strain a fost indrumat sa depuna, la sediul Biroului pentru Imigrari al judetului Braila, documentele necesare in vederea reglementarii dreptului de sedere, intrucat are calitatea de membru de familie a unui cetatean roman.

Inspectoratul General pentru Imigrari, prin structurile sale teritoriale, continua organizarea unor astfel de actiuni privind combaterea sederii ilegale, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-