Published On: joi, Ian 8th, 2015

Un tanar din Braila, spaima soferilor. A furat geamurile de la oglinzile laterale a 6 masini

Share This
Tags

furt de oglinzi masiniUn brailean in varsta de 32 de ani a ajuns spaima soferilor dupa ce a lasat mai multe autoturisme fara oglinzi laterale.

Echipe de judiciaristi din cadrul Politiei Municipiului-Biroul de Investigatii Criminale au actionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea furturilor din autovehicule si de componente auto, precum si pentru documentarea activitatii infractionale a persoanelor suspectate de comiterea unor astfel de fapte.

In acest sens, politistii au efectuat o perchezitie la domiciliul lui C.Ionut in varsta de 32 de ani, din municipiu, caruia i-au probat ca, in perioada 30.11.2014- 02.01.2015, singur, pe timp de noapte, ar fi sustras geamurile de la oglinzile laterale a 6 autoturisme parcate pe strazi din Braila.

Initial, aceste fapte au fost inregistrate in evidente cu autori necunoscuti.

Prejudiciul total creat este in valoare de 9.200 de lei si a fost recuperat in proportie de 20% de catre politisti.

Suspectul a fost retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunii de furt calificat, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila, si astazi va fi prezentat Judecatoriei Braila, cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile continua pentru descoperirea si probarea altor posibile infractiuni comise de cel in cauza.

Comentarii

comentariu

About the Author

-