Published On: mar, Ian 6th, 2015

SPORT sau POLITICA? Directorul tehnic al HC Dunarea, fost antrenor al echipei, a devenit politician cu acte-n regula: consilier judetean PSD

Share This
Tags

Alexandru ViorelDupa ce vicepresedintele suspendat al Consiliului Judetean Braila, Florin Mija, si-a dat demisia din functia de consilier judetean, fostul antrenor al HC Dunarea, Alexandru Viorel, este cel care ii va lua locul in Consiliu din partea PSD.

Alexandru a candidat la alegerile din 2012 pe lista USL pentru un fotoliu de consilier judetean, insa nu a reusit sa intre in "mini-parlamentul judetean".

Social-democratul va depune juramantul, cel mai probabil, in urmatoare sedinte ordinara al CJ.

Alexandru Viorel, in varsta de 37 de ani, a fost director al Liceului cu Program Sportiv, in prezent fiind profesor de sport la aceeasi unitate de invatamant.

Din februarie 2013, Alexandru a fost antrenor secund al HC Dunarea Braila, iar dupa plecarea principalului Cristi Preda a preluat conducerea tehnica a echipei.

Acesta a condus echipa de la malul Dunarii doar cateva etape, pana in ianuarie 2014, renuntand la functia de antrenor principal in urma rezultatelor slabe pe care le-a inregistrat.

In prezent, Alexandru Viorel este director tehnic al Handbal Club Dunarea Braila. Ramane de vazut daca profesorul de la LPS va alege sa ramana in conducerea HC Dunarea sau sa isi desfasoare activitatea de ales local.

Comentarii

comentariu

About the Author

-