Published On: joi, Ian 8th, 2015

Site-ul otelarilor il da pe Nicolita ca si transferat la Galati. Banel pentru Infobraila: Nu e adevarat!

Share This
Tags

Banel nicolitaSite-ul suporterilor Otelul Galati a anuntat astazi ultimul transfer al echipei conduse de Tibos Selymes. Conform acestora dupa ce transferul cu Rapa a picat, Banel Nicolita va ajunge sa joace pentru rivala de moarte a brailenilor.

"Otelul a inceput cautarile pentru noi jucatori, dupa ce antrenorul Tibor Selymes a cerut cel putin cinci achizitii pentru abordarea cu sanse de salvare la retrogradare a returului. Astfel, pentru unul dintre posturile deficitare din prima parte de campionat, cel de fundas dreapta, au fost demarate negocieri cu mai multi fotbalisti.

Primul dintre ei este Banel Nicolita, al carui raspuns depinde de ofertele din strainatate. In cazul in care Nicolita nu va pleca din tara, atunci prima sa optiune exprimata este Otelul Galati. Desi aparuse ca transfer iminent mutarea sa la Al Ittihad, negocierile s-au impotmolit si Nicolita a ramas in continuare liber de contract", scrie site-ul dunareabatrana.ro.

Contactat de jurnalistii Infobraila, Banel Nicolita a negat cu vehementa informatia: "Nu-i nimic adevarat. In niciun caz nu plec la Otelul." 

Comentarii

comentariu

About the Author

-