Published On: vin, Ian 23rd, 2015

Senatorul Rotaru (PSD) face praf deszapezirea lui Simionescu: Sunt de acord ca Primaria nu si-a facut treaba

Share This
Tags

Rotaru si SimionescuSenatorul Ion Rotaru, secretarul PSD Braila, a criticat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, modul in care a fost facuta deszapezirea in municipiul Braila, afirmand ca i-a impartasit acest punct de vedere si primarului Simionescu.

"Per ansamblu eu nu sunt multumit de cum s-a actionat in Braila, de cum au actionat firmele care aveau in atributii treaba aceasta, pentru ca au intrat tarziu. Trebuiau sa intre foarte repede! In al doilea rand nu s-a mai carat zapada deci costurile probabil ca au fost mai mici, dar daca nu s-a mai carat zapada nici nu prea aveai unde sa o dai. Concluzia generala e ca nu cred ca s-a actionat la nivelul la care trebuia sa se actioneze", a declarat Rotaru.

Social-democratul a mai adugat faptul ca firmele care nu au actionat eficient vor fi sanctionate "drastic" din punct de vedere financiar: "Sunt de acord cu faptul ca Primaria nu si-a facut treaba si ca nu s-a intervenit mai repede!"

Primarul Aurel Simionescu a declarat, la inceputul lunii ianuarie, ca acorda o nota intre 7 si 7,5 pentru modul in care a fost efectuata deszapezirea in municipiu. 

"Ma gandeam la o nota intr-o noapte din asta cand umblam dupa ei (n.r. utilajele de deszapezire) si nu sunt multumit. Nota e intre 7 si 7,5 pentru oras. Trecem clasa", a spus atunci Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author