Published On: mar, Ian 6th, 2015

SCRISOAREA unui brailean nemultumit de deszapezire: Domnule Primar, astept sa va faceti datoria!

Share This
Tags

Am decis sa publicam integral mesajul transmis de un brailean pe adresa electronica a redactiei Infobraila, lasandu-i pe cititori sa comenteze situatia descrisa de Oprea Ciprian:

Deszapezire Braila1"Ma numesc Oprea Ciprian, si sunt domiciliat in Braila, Str. X, 

Doresc sa va aduc la cunostinta urmatoarele aspecte privind modul de desfasurare a actiunii de deszapezire pe strada Dorobantilor.

Atasat, va transmit poze si un film video explicit despre ce se intampla pe strada.

De cand s-au terminat ninsorile, apreciez forfota facuta de masinile de dezapezire, dar modul in care se desfasoara activitatea este pur haotic.

Toate masinile parcate pe Str Dorobantilor, in speta sectorul Albinei – Scolilor, au fost blocate de zapada luata de pe carosabil si ridicata la inaltime de peste 1 metru.

Trei zile la rand, de cate 3 ori pe zi am fost nevoiti sa punem mana pe lopeti si sa deblocam masinile pentru a iesi pe banda de mers. 

Stiu ca este specific noua sa avem o activitate, dar nu o activitate de tampiti, sub coordonarea unui centru de dezapezire indolent,dar cred ca timpul petrecut pentru a da zapada inapoi in strada sau mai departe, catre trotuar , ( asta pentru cine este in putere)putea fi folosit pentru a debloca trotuare.

In urma sesizarilor la Politia locala, de acolo la DAGL, de la DAGL la Polotia locala ( fiind si sambata!!) am ramas iar cu lopata in mana pe marginea drumului.
Sambata, 03.01, in jurul orei 15.00 l-am deranjat pe individul care raspunde la numar de telefon al politiei locale, care mi-a transmis ca nu e treaba lui sa mi dezapezeasca masina, si sa sun la DAGL.

La DAGL, l-am asteptat pe Dl Mihailescu mai bine de jumatate de ora pe strada ca sa vada rezultatele ''indepartarii zapezii cat mai aproape de bordura'', asa cum de altfel a fost ordinul Primariei, conform unui reprezentat care urmarea activitatea utilajelor pe strada.

Oare aceste servicii nu sunt platite din banii pe care ii obtineti de pe urma taxelor si impozitelor platite de noi???

Si atunci, reprezentatii primariei nu au trecut niciodata pe str Dorobantilor, una din cea mai circulata artera ca sa vada cum sunt batjocoriti oamenii chiar pe banii lor?

Dimineata cand sunt minus 10 grade cu ce posibilitati credeti ca se poate debloca un maldar de gheata de 1 metru inaltime????
Si atunci daca nu putem folosi masinile, deci nu putem sa lucram, de unde sa va platim???? Cat de incompetent pot fi consilierii Dvs. sa treaca nepasatori pe strada in masini incalzite cu clima??? Dar oare pentru cei cu handicap fizic, care sunt posesori de auto, si platesc oameni la negru pentru a le scoate masina ca sa mearga la tratament le sunt decontate aceste cheltuieli???am exemplu concret in blocul B20.

Domnule Primar, sunt multe de reprosat, materialul antiderapant este practic inexistent, sarea si nisipul au lipsit in acest an cu desavarsire.
Un idiot trece cu lama si lasa in urma lui un strat de gheata ca sticla, iar masinile sunt expuse unui real pericol.

Astept cu nerabdare, atat eu cat si ceilalti locuitori ai urbei Dvs, sa va faceti datoria fata de cetateni, cu aceeasi ardoare cu care si noi stam la rand sa platim impozitele, cu aceeasi ardoare cu care ne-ati chemat la vot, cu aceeasi ardoare cu care incasati banii si va prezentati in fruntea urbei numai cu rezultate.

Cu deosebit respect, unul din multii nemultumiti!"

Comentarii

comentariu

About the Author