Published On: lun, Ian 26th, 2015

SCANDALOS! Stancu, inca sef la handbal, ii scuipa pe braileni in ochi: Vicecampioana Frantei nu este dorita in Polivalenta

Share This
Tags

stancuConducerea Dunarii Braila a stabilit ca cele doua manse din optimile cupei EHF sa se joace in deplasare la Paris. Brailenii nu vor avea astfel ocazia sa le vada pe "Leoaicele Frantei" evoluand in Polivalenta.

Chiar daca clubul nu are probleme financiare, conducerea administrativa si staff-ul tehnic au hotarat ca fanii HC Dunarea sa nu vada un meci de o asemenea importanta. Scandalos este faptul ca desi a fost declarat de catre Curtea Suprema ca fiind in confict de interese in dosarul "Sportul", in urma acestei decizii fiind si revocat de la presedintia CJ, Gheorghe Bunea Stancu este inca PRESEDINTE al HC Dunarea.

Informatia ne-a fost confirmata chiar de catre directorul Gheorghe Stefan, care a declarat ca decizia a fost luata la inceputul anului 2015.

"S-a decis la inceputul lunii ianuarie. Atunci conducerea tehnica a stabilit faptul ca cele doua manse cu Issy Paris se vor juca in deplasare pe 14 si 15 februarie. Pentru noi este o economie la buget pentru ca totul este asigurat de echipa gazda", a precizat Gheorghe Stefan.

In ultima perioada tot mai putini suporteri vin in sala Polivalenta sa vada un meci al echipei de handbal iar partida din Cupa EHF ar fi umplut cu siguranta tribunele salii.

Daca brailenii se asteptau ca in luna februarie sa vada meciul cu Issy Paris in Polivalenta, se dovedeste ca Stancu conduce din umbra clubul chiar si din salile de tribunal unde le explica judecatorilor ca trebuie sa munceasca pentru a-si intretine familia.

Directorul HC Dunarea, Gheorghe Stefan, marioneta lui Bunea Stancu inca mai asculta ordinele fostului sef al CJ, iar echipa evolueaza in functie de dorintele celui pe care in urma cu jumatate de an l-au ridicat procurorii DNA din propria casa.

Stancu a spus de mai multe ori faptul ca atunci cand el va lasa clubul se va alege praful de handbalul brailean. Se pare ca lucrurile asa stau avand in vedere faptul ca nu sunt mari schimbari la echipa, iar mingea inca sare in Polivalenta dupa placul lui Stancu.

Desi judecatorii i-au interzis baronului Bunea sa participe la activitati sportive, eliberandu-l astfel sub control judiciar, Gheorghe Stefan are grija sa fie mana lunga a celui care l-a ajutat sa devina dintr-un mare nimic, sef peste handbalul brailean.

Ramane de vazut daca actuala conducere a Consiliului Judetean, in special presedintele interimar Viorel Mortu, va reusi sa schimbe aceasta decizie si sa aduca o echipa de renume mondial in fata braileanilor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-