Published On: mie, Ian 14th, 2015

REVOLTATOR! Un brailean a fost rupt cu bataia, in plina strada, de tineri rromi pentru ca nu le-a raspuns “cum trebuie” la o intrebare. Victima, un autopsier, era in timpul serviciului

Share This
Tags

bataie stradaUn brailean, in varsta de aproximativ 50 de ani, autopsier la Serviciul de Medicina Legala, a primit o bataie sora cu moartea, in plina strada, chiar in timp ce se deplasa de la Morga spre un alt corp de cladire al Medicinei Legale.

La doar cativa metri de Policlinica din cartierul Hipodrom, Mircea Vizireanu a fost abordat de trei tineri de etnie rroma, un barbat si doua femei, care l-au intrebat pe un ton agresiv unde se afla Morga. Cand barbatul le-a raspuns sec "Acolo", aratand spre locul unde munceste de ani buni, doi dintre tineri l-au injurat ca la usa cortului, iar apoi s-au napustit asupra acestuia, lovindu-l cu pumnii si picioarele in zona capului.

Norocul autopsierului a fost ca prin zona trecea un politist care a intervenit, scotandu-l din avalansa de lovituri. Un trecator a sunat la 112, iar in scurt timp o ambulanta l-a preluat pe Mircea Vizireanu, transportandu-l la Spitalul Judetean, unde a fost supus unui examen tomograf.

"Nu s-a intamplat niciodata asa ceva. Este revoltator! Mircea aducea niste documente de la Morga la birouri, in Policlinica. Era in timpul serviciului. Tinerii s-au suparat ca nu le-a raspuns asa cum vreau ei si l-au luat la bataie. Am ramas fara cuvinte", a declarat pentru Infobraila, medicul-sef al Medicinei Legale, Gina Ilie

Cei doi rromi, un barbat de 17 ani si o femeie de 27 de ani, au fost retinuti de politisti, in acest moment dand declaratii la sediul IPJ. In cauza s-a deschis un dosar penal pentru lovire si alte violente.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author