Published On: mar, Ian 6th, 2015

Reci, da. Cinici, nu!

Share This
Tags

Sa apelezi la serviciul public de ambulanta nu este un motiv de fericire. Te astepti sa primesti repede ajutorul de care ai nevoie. Din pacate, exista cazuri cand serviciile oferite de oamenii platiti din bani publici nu se ridica la nivelul asteptarilor noastre, de cele mai multe ori motivate. Evident, trebuie luat in considerare faptul ca, la necaz, nu esti mult prea dispus sa fii intelegator, dar exista, din nefericire, situatii in care te intrebi care este tara in care sa pleci si sa nu mai privesti inapoi. Cu manie sau cu sila!

O insiruire a cazurilor in care personalul de pe ambulanta are nevoie, la randul lui, sa fie ajutat sa transporte un bolnav la masina sau cand timpul dintre apel si sosire depaseste cu mult pe cel in care un taxi ar fi ajuns la fata locului nu este cazul sa fac acum.

Un lucru insa voi face. Ii cer public lui Gheorghe Bunea Stancu sa spuna ce implicare are in numirea Vioricai Uscatu la sefia SAJ, dupa demisia celui mai bun manager pe care l-a avut vreodata SAJ Braila, Silviu Radu. Tichilesteanul Stancu a dorit-o pe Uscatu, care este dupa chipul si asemanarea lui: pragmatica doar pentru ea si pilele ei, rea, cinica, inumana. Daca pentru Stancu nu este nevoie sa insir situatii in care el a dat dovada de asa ceva, “madam Uscatu” a dovedit-o la interventia de la Tataru! Nici un pic de spirit managerial modern, ba dimpotriva, comporatment ca vaca la bariera. Poate fi descris altfel faptul ca ambulanta se straduia sa sparga 70 de kilometri de zapada in loc sa parcurga, in conditii de iarna ce-i drept, cei 40 de kilometri pana la Slobozia? Doar omul lui Bunea Stancu s-ar fi cramponat de protocolul care impunea ambulantei sa ajunga la Braila. Ce risca daca o trimitea la Slobozia? Risca sa-si piarda postul extrem de bine platit, dar “risca” si sa salveze doua vieti! Ce a ales Uscatu? Banii, lovelele, corocleii, caraimanu’, tuflele, plicul!

Este inca pe post, dovada ca Gheorghe Bunea Stancu isi intinde mana printre gratii. Este adevarat ca, in situatii limita, medicii trebuie sa fie reci, dar cinici niciodata! Cat despre bun simt, mai poate cineva astepta ceva de la pila lui Stancu?!

Comentarii

comentariu

About the Author