Published On: vin, Ian 23rd, 2015

Premiera la Braila: Prima competitie din 2015, Cupa Romaniei la box – seniori, se desfasoara la noi in oras

Share This
Tags

box-pita visanIn urma analizei ofertelor pentru acordarea locatiilor de desfasurare a Cupei Romaniei Biroul Executiv al Federatiei Romane de Box a hotarat in unanimitate ca prima competitie din anul 2015 sa aiba loc la Braila.

Cupa Romaniei la seniori se va desfasura in perioada 17-21 februarie in sala de la Clubul Sportiv Municipal urmand ca finala sa aiba loc la Promenada Mall.

La Braila sunt asteptati peste 100 de sportivi. Orasul nostru va fi reprezentat de 5 sportivi: Giurgea Alexandru – 56 kg, Visan Marian – 64kg, Pita Marian – 69kg, Vlad Sava – 75kg si Dragos Gheonea – 91 kg.

Antrenorul George Pertea a precizat faptul ca in fiecare meci se va lupta pentru medalie insa considera ca aceasta competitie reprezinta o buna pregatire pentru sportivi in vederea meciurilor din competitiile internationale.

"Ca de fiecare data ne luptam pentru medalii. Este pentru prima oara cand Braila organizeaza o astfel de competitie, la seniori. Pentru noi este foarte importanta aceasta intrecere pentru ca ne ajuta sa ne pregatim si sa fim in forma buna pentru competitiile internationale care vor fi in acest an. Speram la cat mai multe medalii si sper sa avem publicul brailean alaturi de noi pentru ca boxul s-a ridicat foarte mult in ultimii ani, la noi in oras iar acesti copii merita toata sustinerea noastra", a precizat Pertea.

Cupa Romaniei are ca scop depistarea sportivilor talentati, in vederea verificarii, selectionarii si promovarii lor in lotul national.

Comentarii

comentariu

About the Author

-