Published On: joi, Ian 22nd, 2015

Politistii braileni au actionat in 3 unitati de invatamant din municipiu. Vezi aici despre ce este vorba

Share This
Tags

PolitiePolitisti din cadrul Biroului Proximitate Braila au desfasurat marti, 21 ianuarie 2015,   orele 10.00-12.00, o serie de activitati specifice pentru mentinerea unui climat de siguranta publica, precum si pentru sanctionarea faptelor de natura contraventionala sau penala savarsite de catre administratorii unitatilor de alimentatie publica din apropierea scolilor.

Actiunile s-au derulat in trei unitati de invatamant din municipiul Braila, unde au fost prezenti 54 de elevi si 3 cadre didactice, care au primit pliante cu recomandari si mesaje preventive specific temei.

Pe parcursul efectuarii actiunii, politistii au legitimat un numar de 12 persoane in zona unitatilor scolare si au verificat 5 societati comerciale, iar administratorilor si angajatilor acestor unitati fiindu-le reamintite prevederile legale in ceea ce priveste servirea minorilor cu alcool si tigari.

Au fost constatate 6 contraventii, pentru care politistii au aplicat sanctiuni in valoare de 400 de lei, conform Legii 61/1991 (republicata), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-